De familie Janssen (familie van de webmaster van deze website) uit het Viljé genomen in augustus 1945

Bovenstaande foto is werkelijk een unieke foto van de familie van mij zelf, sinds kort is deze foto pas bij mij bekend, helaas heb ik mijn opa en oma Janssen nooit gekend en heb pas sinds kort een echte foto waar ze opstaan. Ik weet nog niet wie er nou precies allemaal op deze foto staat. Maar dat wordt nog verder uitgezocht. Deze foto is gemaakt toen Jan Poelen en Mientje Poelen met elkaar gingen trouwen.

Helemaal op de voorgrond: Gerrie Willems (zoon van Coba en Wim Willems-Janssen) Van links naar rechts op de eerste rij: onbekend Jan Poelen, Mientje Janssen, mijn oma Janssen, mijn opa Janssen. Tweede rij van links naar rechts: de vrouw links achter Jan Poelen is onbekend, daarnaast achter Mientje Poelen Coba Willems-Janssen ( overleden in 1946 of 1947) naast Coba Nol Janssen (Geboren op 15 april 1927 en overleden op 24 maart 2003) daarnaast Matje Janssen (overleden in 1993) Achterste rij van links naar rechts: rechts achter Jan Poelen Gerrit Janssen (overleden in ?) daarnaast Annie Janssen-Poelen(overleden in Januari 1996) daarnaast Piet Poelen (overleden in ?) daarnaast een onbekende vrouw en als laatste helemaal rechtsboven op de laatste rij mijn eigen vader Theo Janssen (Geboren op 3 maart 1913 en overleden op 13 mei 1980).

Noot van de webmaster: Alles wat u hier leest is nog niet compleet, binnenkort wordt deze tekst nog ge -update. De bovenstaande foto is van het familieboek van de webmaster, het is niet de bedoeling dat deze foto door derden wordt gebruikt men dient hiervoor eerst toestemming aan de webmaster zelf te vragen.   

 

@ Copyricht Bij Michel Janssen