Wie kan de onderstaande prenten compleet maken?

 

Momenteel ben ik bezig zoveel mogelijk oude prenten over Groesbeek te verzamelen. Mijn streven is ongeveer 1000 prenten bij elkaar te krijgen. Een hele klus ik heb daarom de hulp van u nodig. De nu volgende prenten over Groesbeek zijn nog niet helemaal compleet. Ik roep daarom uw hulp in om mij hierin te helpen. Ik zou u hierin heel erkentelijk zijn. U kunt uw antwoorden naar mij toe mailen bij voorbaat mij dank hiervoor.

De webmaster Michel Janssen

 

 

Prent 74

Op deze prent ziet u mijn opa en oma Janssen, de vader en moeder van mijn overleden vader Theo Janssen. Graag zou ik willen weten wanneer ze zijn overleden en hoe ze met hun voornaam heetten. Hoe was de meisjes naam van mijn oma. U kunt me mailen met onder vermelding prent 74

Prent 122

Op deze foto ziet u diverse mensen staan. Deze foto is gemaakt in augustus 1950 ter herinnering van herstel en de nieuwbouw in Groesbeek na de oorlog. De enigste persoon die ik op deze foto kan traseren is helemaal rechtsonder Peter (petje) Weijers. Graag zou ik ook de namen willen weten van de andere mensen die op deze foto zijn vereeuwigd. U kunt me mailen met onder vermelding prent 122

Prent 257

Op deze prent ziet u de intocht van Sint Nicolaas in Groesbeek de prent dateert van 1971. Herkent u zich op deze foto? laat u het dan even per mail aan me weten.

Prent 267

 

Wie kan me helpen met de bovenstaande oude prent? Wie weet uit welk jaar deze prent komt? Wie weet verder welke personen op deze bovenstaande prent staan en was de letters K.L.M. betekenen. Informatie is per mail van harte welkom.

Prent 269

 

Welke dansgroep staat hier vereeuwigd. Herkent u zich in deze groep of weet u toevallig hoe deze groep heet laat mij dat per mail even weten.

 

Prent 321

 

Wie weet welke personen op deze foto staan? De foto dateert uit 1955. U ziet hier een jongens van de 6 en de 7 klas van de Gerardus Marjella staan. De foto is gemaakt tijdens een schoolreisje. Wilt u meer over deze foto weten klik dan op de foto voor een vergroting ervan.