Winkelen in Groesbeek

Centrum van Groesbeek 

 

 

Groesbeek is omringd door bossen en dat heeft een enigszins ge´soleerde ligging opgeleverd. Dit resulteerde in een sociaal actieve en hartelijke gemeenschap die waarde hecht aan de eigen identiteit. Groesbekers hebben dan ook een geheel eigen dialect. Bezoekers van elders worden hartelijk en gastvrij ontvangen verwelkomd en ook in de winkels heerst een gemoedelijke sfeer. U vindt hier kledingzaken met de nieuwste collecties van bekende en minder bekende merken, schoenenzaken met bijzondere accessoires, interieurzaken met grote en kleine hebbedingetjes, goed voorziene speelgoedzaken, dierenwinkels, drogisterijen, boekhandels, sigarenhandels en ga zo maar door. Ook voor de inrichting van uw tuin en het aanverwante buitenleven kunt u in Groesbeek goed terecht. In de verschillende cadeauwinkels vindt u allerhande leuke en mooie artikelen, de bloemisterijen laten zich ook niet onbetuigd en de bakkerijen overtreffen elkaar in hun aanbod van brood en banket. U wilt even naar de supermarkt? Dat wordt kiezen, want Groesbeek heeft verschillende grote supermarkten met een ruim aanbod. Overzichtelijk met een goed assortiment: dat is winkelen in Groesbeek! Parkeren in het centrum is geen probleem op de P-terreinen. Houd wel even rekening met de blauwe zones; hiervoor heeft u een parkeerschijf nodig, die u kunt kopen bij het vvv Agentschap en de verschillende tankstations in Groesbeek.  

 

 

 

 

De jaarlijkse jaarmarkt in Groesbeek deze foto is in juli 2003 genomen

 

Openingstijden winkels

 

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 0.900 - 17.00 uur
Een aantal winkels is gesloten op maandag en tijdens de lunch. Supermarketen hebben ruimere openingstijden.

 

 


Markt

 

Iedere dinsdagmorgen is de algemene warenmarkt van 08.30 - 12.30 uur op het marktterrein aan de Spoorlaan in Groesbeek. Ca. 28 marktkooplieden verkopen hier hun producten (food en non food). Er is volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op de dinsdag na de Internationale Wandelvierdaagse Nijmegen is de Groesbeekse jaarmarkt van 08.00 - 16.00 uur.  

 


 

Souvenirs 

 

VVV Agentschap Groesbeek Dorpsplein1a 6562 AH Groesbeek tel: 024-3977118. Voor een specifiek Groesbeeks of Hollands souvenir bent u van harte welkom. Leuk voor uzelf of om cadeau te geven!

 

 

Terug naar pagina 5 Pagina (Intro -1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 )

Naar pagina 7